Izobraževanje iz družinskih dinamik (jesen 2024)

Uredništvo
26 junija, 2024

Izobraževanje o družinskih dinamikah ponuja vpogled v kompleksnost in subtilnosti odnosov znotraj družine. Udeleženci bodo imeli priložnost raziskati, kako se oblikujejo vloge, vzorci komunikacije in čustvene dinamike, ki so ključnega pomena za ustvarjanje zdravih družinskih vezij.

Vsebina izobraževanja

  1. Razumevanje družinskih vlog: Spoznali bomo, kako se družinske vloge oblikujejo in kako vplivajo na dinamiko celotne družine. Prepoznali bomo, kako lahko te vloge vplivajo na vsakega posameznika.
  2. Izboljšanje komunikacijskih veščin: Udeleženci se bodo naučili orodij za izboljšanje komunikacije znotraj družine, postavljanje mej, spodbujanje odprtega dialoga in izražanja čustev na konstruktiven način.
  3. Gradnja medsebojnega razumevanja: Poudarek bo na razvijanju empatije in razumevanja stališč družinskih članov, kar bo okrepilo povezave in zmanjšalo konflikte.
  4. Praktične strategije za krepitev družinskih vezi: Udeleženci bodo prejeli uporabne strategije za gradnjo trdnejših in bolj podpornih družinskih vezi v vsakdanjem življenju.

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki želijo razvijati bolj zavedne in izpolnjujoče družinske odnose, prav tako pa strokovnjakom, ki želijo bolje razumeti sistemsko dinamiko ter izpopolniti svoje znanje na tem področju.

Termini izobraževanja

Pričetek izobraževanja je 19.oktobra 2024 (petek).

Izobraževanje bo potekalo 6 petkov zapored od 17.00 do 20.00 ure, po predvidenih datumih:

1. srečanje: 18. oktober 2024

2. srečanje: 25. oktober 2024

3.srečanje: 1. november 2024*

4.srečanje: 8. november 2024

5.srečanje: 15. november 2024

6.srečanje: 22. november 2024

*nadomestni termin po dogovoru z udeleženci

Lokacija

Izobraževanje bo potekalo online preko aplikacije ZOOM.

 

Kotizacija

Kotizacija za izobraževanje znaša 375 EUR. Kotizacija se poravna v enkratnem znesku do pričetka izobraževanja. V primeru finančne stiske ali vprašanj smo vam na voljo preko info@prinstitut.com.

 

Prijava na izobraževanje

Na izobraževanje se lahko prijavite tako, da izpolnete e-obrazec.

Število mest je omejeno.

Uredništvo

Uredništvo našega bloga skrbi za redno objavljanje strokovnih prispevkov sodelavcev, objavljanje zgodb iz projekta Resnične zgodbe ter novic vezanih na delovanje inštituta.

Morda vas bo zanimalo tudi: