PSIHOTERAPIJA

Pride trenutek v katerem se zaradi vseh življenjskih izzivov počutimo preobremenjene in osamljene. Takrat gremo skozi spremembe, krizne trenutke, doživljamo negotovost ter občutimo izgubo o kateri nam je lahko težko spregovoriti z osebami, ki so nam najbližje. Naša sposobnost soočanja s takimi trenutki pomembno vpliva na naše psihično in fizično počutje. Navsezadnje pa tudi našo osebnostno rast, predstavo o tem kdo želimo postati ter zadovoljstvo v življenju.

Na našem inštitutu vam preko psihoterapije pomagamo pri rasti ter soočanju z velikimi vprašanji na katere niste uspeli najti odgovora. V psihoterapevtskem procesu vam pomagamo pri spoznavanju pomembnih preteklih izkušenj, ki zaznamujejo vaše življenje, delovanje, zavedanje in razumevanjem v sedanjosti. Ponujamo vam varen in zaupen prostor v katerem lahko razvijate boljše samozavedanje, samospoštovanje, osebne prednosti ter odkrivate kaj je za vas v življenju resnično pomembno.

VRSTE PSIHOTERAPIJE

Izvajamo individualno, partnersko in družinsko psihoterapijo. Psihoterapijo izvajamo z otroki in mladostniki ter odraslimi.

POTEK

Psihoterapevtska srečanja se izvajajo enkrat tedensko. Posamezno srečanje traja 45 minut. Pogoja vključitve v psihoterapijo sta prostovoljna odločitev ter pripravljenost za aktivno sodelovanje.

VKLJUČITEV

Za vključitev v psihoterapijo ali naročanje na psihološko svetovanje nam lahko pišete na info@prinstitut.com ali pokličete na telefonsko številko + 386 (0)40 806 528. V primeru, da se ne oglasimo vas bomo v najkrajšem možnem času poklicali nazaj.

Ostanite v stiku z nami

S prijavo na psihološke e-novice se boste pridružili vsem, ki že prejemajo novosti povezane z našimi programi, skupinami in izobraževanji. Prav tako pa bomo poskrbeli, da pridejo vse vsebine iz našega bloga v vaš e-poštni nabiralnik.