Tečaj “Sprejemati in živeti z demenco v družini”

Uredništvo
10 januarja, 2022

V okviru evropskega projekta za spodbujanje kompetenc zaposlenih in brezposelnih nad 45 let bo sodelavka Polona Rajh izvajala brezplačni izobraževalni tečaj “Sprejemati in živeti z demenco v družini”. Tečaj ima razpisana dva termina:

Program se bo v celoti izvajal na daljavo.

Na srečanjih bodo udeleženci spoznali demenco z vidika vsakdana, rutine, komunikacije, čustev in občutkov. Spoznali bodo različne tehnike spopadanja z nepredvidenimi ali ponavljajočimi se dejavnostmi osebe z demenco. Izmenjali bodo lahko osebne življenjske izkušnje, povezane z življenjem in preizkušnjami ob pojavu demence v družini. Ugotovili bodo, da lahko kvalitetno in polno živijo, kljub temu, da so sami zboleli ali pa skrbijo za osebo z demenco.

Za dodatne informacije se obrnite na Miho Rajha: miha@sredisce-rotunda.si

Sredstva za brezplačno učenje v celoti prispevata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Uredništvo

Uredništvo našega bloga skrbi za redno objavljanje strokovnih prispevkov sodelavcev, objavljanje zgodb iz projekta Resnične zgodbe ter novic vezanih na delovanje inštituta.

Morda vas bo zanimalo tudi: