OSNOVNI PROGRAM ČUJEČNOSTI

ČUJEČNOST

Čuječnost je način zavedanja svojega doživljanja (čustev, misli, telesnih zaznav in zaznav iz zunanjega sveta) usmerjanje na to doživljanje, nekritično sprejemanje tega doživljanja (z radovednostjo, odprtostjo, brez kritičnega ocenjevanja) kot se poraja tukaj in zdaj (v sedanjem trenutku) (Jon Kabat Zinn, 1990). 

OPIS PROGRAMA

Osnovni 8-tedenski program čuječnosti je namenjen posameznikom, ki še nimajo veliko izkušenj s prakso čuječnosti ter posameznikom, ki so izgubili stik s prakso čuječnosti in bi ga radi osvežili. Program temelji na formalnih in neformalnih vajah in ponudi tehnike ter metode za razvijanje čuječega zavedanja, ki pripomorejo k uspešnemu obvladovanju stresa in preprečevanju izgorelosti. Opravljen osnovni 8-tedenski program čuječnosti je predpogoj za vključitev v proces izobraževanja učiteljev čuječnosti.

LOKACIJE IN TERMINI

Trenutno ni razpisanega termina programa. 

KOTIZACIJA

Kotizacija osnovnega 8-tedenskega programa znaša 250 €. Kotizacija se poravna pred pričetkom izobraževanja na TRR račun Psihološkega raziskovalnega inštituta.

INFORMACIJE IN PRIJAVE

Število mest je omejeno, zato bomo upoštevali prijave po vrstnem redu. Za informacije nam pišite na info@prinstitut.com ali pa nas pokličite na telefonsko številko +38640 209 691

PROGRAMI ČUJEČNOSTI

Nadaljevalni program čuječnosti

Nadaljevalni 8-tedenski program čuječnosti je namenjen posameznikom, ki že imajo izkušnje z redno prakso čuječnosti.

Izobraževanje učiteljev čuječnosti

Izobraževanje je namenjeno strokovnjakom, ki se želijo usposobiti za vodenje skupin čuječnosti.