Izobraževanje iz likovne terapije 2023

Uredništvo
20 decembra, 2022

Spoštovani,

obveščamo vas, da so odprte prijave na Izobraževanje iz likovne terapije v letu 2023. Izobraževanje iz likovne terapije je namenjeno dodatnemu strokovnemu izobraževanju strokovnjakov najrazličnejših strok, ki v svojem delu obravnavate bodisi posameznike, pare kot družino ter osebam, ki želijo delati na osebni rasti.

 

O likovni terapiji

Likovna terapija (poznana tudi kot terapija z umetnostjo ali v angleščini “Art Therapy”) je oblika ekspresivne terapije, ki uporablja proces ustvarjanja za izboljšanje posameznikovega fizičnega, duševnega in psihičnega počutja. Preko ustvarjalnosti lahko oseba rešuje vprašanja, stiske, razvija in upravlja svoje vedenje, občutke, zmanjšuje stres, izboljša samopodobo in samospoštovanje ter zavedanje v sedanjem trenutku.

Izvedba  

Šestmesečno izobraževanje vključuje šest celodnevnih srečanj. Posamezna srečanja sestojijo iz teoretičnega dela, izkustvenih vaj ter obveznosti med srečanji. Ob opravljenih obveznostih prejmete udeleženci potrdilo o zaključenem izobraževanju iz likovne terapije. Po končanem izobraževanju boste pridobili:  

  • osebno izkušnjo,
  • razumevanje pristopa,
  • poznavanje vsebin in
  • razumevanje aplikacije pristopa. 

Moduli izobraževanja

Tekom izobraževanja boste spoznali: osnove likovne terapije, tehnike in metode dela, prepoznavanje primerne tehnike za uporabo, svetovalne in psihoterapevtske tehnike dela s pomočjo likovne terapije, aplikacija tehnik likovne terapije v različnih razvojnih obdobjih, idr.

Predavatelji

mag. Maja Maraž, Sistemsko relacijska psihoterapevtka

Ajda Perme, MSc AT, Likovna psihoterapevtka (QMU) in supervizorka (CPCAB)

Katja Križaj, dipl. biopsih, Bonding psihoterapevtka

Apolonija Rajh, dipl. soc. gerontologinja

Kotizacija

Kotizacija za izobraževanje znaša 1250 EUR. Prijavnino v višini 250 EUR poravnate ob prijavi, preostanek kotizacije pa do pričetka izobraževanja oz. po obrokih. Vse dodatne informacije vezane na plačilo kotizacije vam bodo posredovane ob prijavi.

V primeru odpovedi prijave do 7 dni pred začetkom izobraževanja vam bomo zaračunali manipulativne stroške v višini 250 EUR glede na prijavljeno udeležbo, v primeru kasnejše odpovedi pa vam bomo zaračunali celotno kotizacijo glede na prijavljeno udeležbo. 

Kje in kdaj

Izobraževanje bo potekalo v živo v Kopru s pričetkom 28. januarja 2023 ter zaključkom 10. junija 2023. Srečanja bodo potekala ob sobotah, predvidoma po naslednjem urniku:

Prvi del: med 9.00 in 12.00 uro

Premor za kosilo

Drugi del med 14.00 in 17.00/18.00 uro.

V primeru eventualnih omejitev bodo srečanja potekala preko platforme ZOOM.

Pridržujemo si pravico do spremembe ali odpovedi izobraževanja.

Prijava na izobraževanje

Za dodatne informacije o izobraževanju ter prijavo na izobraževanje nam pišite na info@prinstitut.com ali pokličite na telefonsko številko +386 (0)40 209 691

Prijave sprejemamo preko e-prijavnice.

Uredništvo

Uredništvo našega bloga skrbi za redno objavljanje strokovnih prispevkov sodelavcev, objavljanje zgodb iz projekta Resnične zgodbe ter novic vezanih na delovanje inštituta.

Morda vas bo zanimalo tudi: