AKTUALNA IZOBRAŽEVANJA

IZOBRAŽEVANJE IZ LIKOVNE TERAPIJE

Likovna terapija (poznana tudi kot terapija z umetnostjo ali v angleščini “Art Therapy”) je oblika ekspresivne terapije, ki uporablja proces ustvarjanja za izboljšanje posameznikovega fizičnega, duševnega in psihičnega počutja. Preko ustvarjalnosti lahko oseba rešuje vprašanja, stiske, razvija in upravlja svoje vedenje, občutke, zmanjšuje stres, izboljša samopodobo in samospoštovanje ter zavedanje v sedanjem trenutku.

Izobraževanje iz likovne terapije je namenjeno dodatnemu strokovnemu izobraževanju strokovnjakov najrazličnejših strok, ki v svojem delu obravnavate bodisi posameznike, pare kot družino. Cilj programa je izpopolnitev teoretičnega in praktičnega znanja s področja likovne terapije ter usposabljanje udeležencev za uporabo znanja v praksi. Izobraževanje vključuje šest celodnevnih srečanj. Posamezna srečanja vključujejo teoretični del in izkustvene vaje. 

Naslednji termin izobraževanja: 15.1.2022 – 11.6.2022 

Podrobne informacije

IZVEDBA   

Šestmesečno izobraževanje vključuje šest celodnevnih srečanj. Posamezna srečanja sestojijo iz teoretičnega dela, izkustvenih vaj ter obveznosti med srečanji. Ob opravljenih obveznostih prejmete udeleženci potrdilo o zaključenem izobraževanju iz likovne terapije. Po končanem izobraževanju boste pridobili:  

  • osebno izkušnjo,
  • razumevanje pristopa,
  • poznavanje vsebin in
  • razumevanje aplikacije pristopa. 

TEME/MODULI IZOBRAŽEVANJA 

Tekom izobraževanja boste spoznali: osnove likovne terapije, tehnike in metode dela, prepoznavanje primerne tehnike za uporabo, svetovalne in psihoterapevtske tehnike dela s pomočjo likovne terapije, aplikacija tehnik likovne terapije v različnih razvojnih obdobjih, idr.

PREDAVATELJI

Izobraževanje vodi mag.Maja Maraž s sodelavko Polono Rajh ter zunanjimi sodelavci.

KOTIZACIJA

Kotizacija za izobraževanje znaša 1250 EUR. Prijavnino v višini 200 EUR poravnate ob prijavi, preostanek kotizacije pa do pričetka izobraževanja. Vse dodatne informacije vezane na plačilo kotizacije vam bodo posredovane ob prijavi.

V primeru odpovedi prijave do 7 dni pred začetkom izobraževanja vam bomo zaračunali manipulativne stroške v višini 200 EUR glede na prijavljeno udeležbo, v primeru kasnejše odpovedi pa vam bomo zaračunali celotno kotizacijo glede na prijavljeno udeležbo. 

KJE IN KDAJ 

Izobraževanje bo potekalo v spletni obliki z uporabo platforme ZOOM s pričetkom 15. januarja 2022 ter zaključkom 11. junija 2022Srečanja bodo potekalo ob sobotah, predvidoma med 9.00 in 12.00 uro ter med 14.00 in 17.00/18.00 uro.

Pridržujemo si pravico do spremembe ali odpovedi izobraževanja.

PRIJAVA NA IZOBRAŽEVANJE

Za dodatne informacije o izobraževanju ter prijavo na izobraževanje nam pišite na izobrazevanja@prinstitut.com ali pokličite na telefonsko številko +386 (0)40 209 691

Prijavnica na izobraževanje iz likovne terapije

 

Ostanite v stiku z nami

S prijavo na psihološke e-novice se boste pridružili vsem, ki že prejemajo novosti povezane z našimi programi, skupinami in izobraževanji. Prav tako pa bomo poskrbeli, da pridejo vse vsebine iz našega bloga v vaš e-poštni nabiralnik.