Delavnica: RAZKRIVANJE SKRIVNOSTI DRUŽINSKIH VEZI

Uredništvo
04 januarja, 2024

Pogosto se zgodi, da se dinamika družinskih odnosov skriva v neizrečenih besedah, gestah in čustvih. Celodnevna delavnica “Razkrivanje skrivnosti družinskih vezi” je zasnovana tako, da vam omogoči vpogled v subtilne, a močne elemente, ki oblikujejo vaše družinske odnose. Skupaj bomo raziskovali, razumevali in gradili povezave, ki bodo krepile družinsko harmonijo.

Kaj pričakovati:

  1. Prepoznavanje družinskih vlog: Raziskali bomo, kako se določene vloge v družini oblikujejo in kako vplivajo na vsakega člana. Prepoznavanje teh vlog je prvi korak k razumevanju, zakaj se odnosi oblikujejo tako, kot se.
  2. Izboljšanje komunikacije: Odkrivali bomo pomen odprte, spoštljive komunikacije znotraj družine. Raziskali bomo različne načine izražanja čustev in kako spodbuditi odprto dialogo med družinskimi člani.
  3. Gradnja empatije in razumevanja: Razvijali bomo empatijo do drugih članov družine, razumevanje njihovih stališč in kako to lahko okrepi naše povezave.
  4. Krepitev družinskih vezi: Skozi praktične vaje in skupinsko delo bomo gradili trdnejše in bolj podporne družinske vezi. Delili bomo tudi strategije za preseganje morebitnih izzivov.

Komu je delavnica namenjena:

  • Posameznikom, ki želijo bolje razumeti določeno odnosno dinamiko.
  • Družinskim članom, ki želijo izboljšati medsebojne odnose.
  • Staršem, ki si želijo boljše razumevanje svojih otrok.
  • Posameznikom, ki želijo razvijati trdnejše, bolj povezane družinske vezi.

Celdnevna delavnica bo potekala v soboto 24.februarja 2024 od 9.00 do 17.00 ure (z vmesnim premorom za kosilo). Delavnica bo potekala v živo v naših prostorih v Kopru na naslovu Ulica Osvobodilne fronte 9.

Delavnico bo vodila mag.Maja Maraž, spec. za predelavo travmatičnih izkušenj v odnosih.

Kotizacija za delavnico znaša 100,00 EUR na osebo.

PRIJAVA NA DELAVNICO NA POVEZAVI.

Število mest je omejeno. 

Vabljeni!

Uredništvo

Uredništvo našega bloga skrbi za redno objavljanje strokovnih prispevkov sodelavcev, objavljanje zgodb iz projekta Resnične zgodbe ter novic vezanih na delovanje inštituta.

Morda vas bo zanimalo tudi: